Mmmm..... cookies...

Tekstliggørelse af videoerne for synshandicappede

Videopræsentation af de forskellige størrelser boliger i Skejbyen

Præsentation af 1-værelses boligen
Fra indgangsdøren går man ind i det store værelse, hvor man først kommer forbi køkkenet. Videre panoreres rundt i rummet, hvor der er en stor terrassedør, der åbner direkte ud til udeområderne. Videre rundt kommer man igen til køkkenet, hvor der på den ene side er komfur og skabe, og på den anden er håndvask og skabe. Alle flader er lyse og hvide, mens køkkenbordet er i en grå nuance. Kameraet kører så igen tilbage og viser udsigten ud i området fra den store dobbelte terrassedør. Efter endnu en panorering rundt i hele rummet fortsætter man ud på badeværelset. Her er der en bruser med glasdøre rundt om, toilet og håndvask. 

Præsentation af 2-værelses boligen
Fra hoveddøren går man ind i det store køkken alrum med køkkenet i venstre side og stue-området med en stor dobbelt terrassedør i højre side. Køkkenet er del i to, så der i venstre side er over- og underskabe samt håndvask. I højre side er der ligeledes over- og underskabe samt komfur. Lige frem er døren ind til soveværelset. 
Alle flader inklusive skabe er i hvidt, mens bordpladen i køkkenet er grå.
I værelset er der, ligesom i stuen, en stor dobbelt terrassedør med adgang til terræn. I soveværelset er der to fag indbyggede hvide skabe. Fra soveværelset er der udgang til badeværelse med brusekabine, toilet og toiletmøbel med underskabe og håndvask samt spejl. 
Kameraet går derefter tilbage gennem soveværelset og køkken alrum. 

Præsentation af 3-værelses boligen
Fra indgangsdøren træder man inde i køkkenet med over- og underskabe, håndvask og komfur i højre side. Videre kommer man ind i køkkenalrummet med en store dobbelt altandør lige frem med udgang til altan. 
Fra køkkenalrum er der adgang til en mindre fordelingsgang for enden af køkkenet. Her er et soveværelse til hver side, mens badeværelset er lige frem. Først vises soveværelset til venstre i gangen. Her er det 1 fag indbygget hvidt skab, et smalt, højt vindue og en altandør til en fransk altan. 
Herefter vises badeværelset med brusekabine, væghængt toilet og toiletmøbel med håndvask, underskabe og spejl. Næst efter vises det andet soveværelse. Her er der ét stort vindue og også et indbygget et-fags, hvidt skab. Til sidst går kameraet igen ind i det første soveværelse, ind gennem køkkenalrum og ud til altangangen ved boligens indgang. 

Præsentation af 4-værelses boligen
Fra indgangsdøren kommer man ind i en lille gang hvor der på venstre side ligger et badeværelse. I badeværelset er der brusekabine, væghængt toilet og toiletmøbel med håndvask, underskabe og spejl. Fra gangen kommer man ind i det store køkkenalrum med køkken i venstre side. Køkkenet med vask og komfur samt plads til køleskab ligger op ad væggen, mens der er lavet en ø med skabe og bordplade ude i rummet. Modsat køkkenet er et stort vinduesparti og en altandør med udgang til altan. 
Fra køkkenalrum er der adgang til i alt 3 soveværelser. I alle tre soveværelser er der indbyggede hvide skabe og store vinduespartier fra gulv til loft. 
Til sidst panorerer kameraet igen ud til køkkenalrum og ud gennem gangen tilbage til indgangsdøren. 

Lyd
Ingen af de tre videoer har andet lyd end baggrundsmusik.