Mmmm..... cookies...

Afdeling

Rønnehegnet
1409-0

Rønnehegnet ligger i rolige omgivelser i Aarhus-forstaden Tilst. Der er gode indkøbsmuligheder tæt på og derudover er der i afdelingen både motionsrum, gæsteværelser og et godt fælleshus.

Afdelingen består af rækkehuse i små karréer med hyggelige fællesområder og legepladser imellem. Der er gode busforbindelser til blandt andet Aarhus midtby.

Boligerne i Rønnehegnet kommer i mange størrelser og matcher derfor mange behov og mennesker. Der er både små etværelses ungdomsboliger, velindrettede toværelsesboliger og rummelige familieboliger. Nogle boliger er i ét plan, andre er i to.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste.

Ungdomsboliger udlejes via www.ungdomsboligaarhus.dk.

Boliginfo

Adresser

Havkærvænget 22-272, 9-63,
8381 Tilst

Tilst Søndervej 2A-66B,
8381 Tilst

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

240

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

1-4

Størrelser

29-110 m2

Husleje

1823-9251 kr.

Indskud

3300-19560 kr

Ventetid

Ikke angivet

Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk