Mmmm..... cookies...

Kontakt Lejerbo

Hvordan kommer jeg på ventelisten?
Du kan skrive dig op her på hjemmesiden.

Hvis du får problemer undervejs, kan du se nogle introduktionsvideoer her.

Hvilket nummer har jeg på ventelisten?
Vi oplyser ikke, hvilket nummer du står på ventelisten, da det giver et misvisende billede af, hvornår du kan forvente at modtage et boligtilbud. Det hænger sammen med, at vi ikke altid lejer ud efter ventelisten. Efter aftale med kommunen går nogle af de boliger, vi får ledige, nemlig til deres venteliste. Andre udlejes efter sociale kriterier (fleksible kriterier) og nogle afdelinger lejes også ud til bofælleskaber. Alle vores boliger (på nær dem kommunen råder over) udlejes udelukkende efter anciennitet på ventelisten.

Hvad er fleksible kriterier?

I nogle af Lejerbos boligorganisationer kan du søge bolig under særlige udlejningsregler – fleksibel udlejning.

Nogle kommuner har valgt at indføre en fleksibel ordning for udlejning, som tager særligt hensyn til folk, der mangler en bolig og samtidig

  • har arbejde
  • er under uddannelse
  • er ramt af skilsmisse
  • er senior
  • er pendler
  • eller andet.

Det betyder, at du kan få en bolig hurtigere, end hvis du står på den normale venteliste, hvis du opfylder nogle af de fleksible kriterier i den kommune, du ønsker at bo i.

Se hvilke fleksible kriterier, der gælder i Lejerbos forskellige organisationer her. 

Findes der en akut-venteliste?
Vi har desværre ingen akut-venteliste. Du kan dog søge bolig under særlige udlejningsregler i visse kommuner. Det betyder, at hvis du søger bolig og samtidig opfylder et af de fleksible kriterier i den kommune, du ønsker at bo i, kan du få en bolig hurtigere end hvis du står på den normale venteliste.

Du kan læse mere om de fleksible kriterier her.