Mmmm..... cookies...

Byggeri

Udviklings- og byggeafdelingen har ansvaret for Lejerbos bygge- og renoveringsprojekter i hele landet. Vi tager hånd om alt fra køb af byggegrunde, bygherrerådgivning og udvikling af byggekoncepter, tryghedsskabende projekter til bæredygtige tiltag i afdelingerne.

I Lejerbos udviklings- og byggeafdeling kan du få hjælp til en bred vifte af emner. Vi har stor erfaring i at bygge, renovere og udvikle projekter i den almene sektor og sætter en dyd i at inddrage beboerne og skabe en god og konstruktiv dialog. For os er det en selvfølge at tænke beboernes ønsker og behov ind i opgaven.

Beboerne får en bolig af høj kvalitet, hvor både den enkelte bolig og hele boligafdelingen er indrettet og udnyttet med de bedste vilkår og rammer for en velfungerende dagligdag.

Læs mere om vores tanker om byggeri i vores Bygherrestrategi her.

Vi arbejder for at skabe:

  • Rum for liv
  • Helheds- og bæredygtige løsninger
  • Aktive zoner ved og mellem boligerne samt til naboomgivelserne

I Udviklings- og Byggeafdelingen arbejder vi løbende på ca.100 projekter. Opgaver som strækker sig lige fra den tidligste ideudvikling og helt til det sidste og afsluttende regnskab. 

Her kan du se et udpluk af de opgaver, vi arbejder på:

Udviklings- og byggeafdelingen ledes af bygge- og udviklingschef Mette Hyrup Vilsen, tlf. 30 84 52 54, mail: mhv@lejerbo.dk.