Mmmm..... cookies...

Handelsbetingelser og personoplysninger

Handelsbetingelser og personoplysninger
Når du godkender din betaling for ventelisteopskrivning i Lejerbo, accepterer du samtidig vores handelsbetingelser og Lejerbos behandling af persondatapolitik, hvilke du finder her  

Firmainformation/kontaktoplysninger 
Lejerbo 
Gammel Køge Landevej 26 
2500 Valby 
Tlf.: 70 12 13 10 
Cvr-nr.: 18213419 
E-mail: lejerbo@lejerbo.dk 
www.lejerbo.dk 

Ventelisteregler 
Alle, som er fyldt 15 år, kan skrive sig på venteliste til boliger i Lejerbo og boligorganisationer administreret af Lejerbo. Det koster 300 kr. pr. år at stå på venteliste. Enkelte boligorganisationer koster dog kun 200 kr. om året, hvis du kun er på ventelisten til denne ene organisation. 

Når du første gang betaler for din ventelisteopskrivning via hjemmesiden, vil du én gang årligt modtage en mail med et link til betaling via hjemmesiden. Hvis du tidligere har tilmeldt dig til at betale på giro, eller hvis du kontakter Lejerbo personligt, kan du stadig betale med giroindbetalingskort. Du kan også tilmelde dig og betale via BetalingsService. 

Betaler du ikke ventelistegebyret, mister du din plads på ventelisten, og du kan ikke senere aktivere og få den samme anciennitet som tidligere, men må starte nederst på listen. Skifter du adresse, får ny email-adresse osv., er det vigtigt, at du selv sørger for at gøre Lejerbo opmærksom på dine nye kontaktoplysninger. Du kan selv ændre i dine oplysninger ved at logge på www.lejerbo.dk og gå ind på ’Min profil’. 

Du kan som udgangspunkt ikke overdrage din opskrivning til andre. Kun i tilfælde af, at du flytter på plejehjem eller dør, kan din ægtefælle eller samlever overtage opskrivningen. 

Nogle familieboliger udlejes ikke efter ventelisteprincippet. Der vil typisk være boliger, som:
- stilles til rådighed for kommunen til løsning af akutte boligsociale problemer,
- efter aftale med kommunen lejes ud efter særlige kriterier,
- lejes ud til bofællesskaber.

De boliger, som udlejes efter venteliste, skal som hovedregel tilbydes til den ansøger med længst anciennitet på ventelisten. 

I nogle boligafdelinger har ansøgere på den interne oprykningsventeliste (dvs. ansøgere, der allerede bor i boligafdelingen) fortrinsret forud for ansøgere udefra. Samme fortrinsret gælder i nogle boligorganisationer for ansøgere, der allerede har en bolig i boligorganisationen. Det koster 300 kr. om året at stå på den interne venteliste.

Fortrydelsesret 
Ved betaling af ventelistegebyret (ved nye opskrivninger) har du 14 dages fortrydelsesret. Hvis du indenfor 14 dage efter indbetaling fortryder dit køb, kan du få annulleret købet og returneret gebyret ved at henvende dig til Lejerbos kundeservice på tlf. 70 12 13 10. 

Lejerbos behandling af dine personoplysninger 
Du kan læse mere om Lejerbos behandling af dine personoplysninger i forbindelse med ventelisten her
 
Modtagelse af e-mails
Når du skriver dig op på ventelisten, modtager du e-mails, der vedrører din opskrivning. Det kan fx være påmindelse om opdatering af din profil, betaling af årligt ventelistegebyr eller anden ansøgerrelateret information.

Hvis du vælger at modtage boligtilbud på e-mail, vil du også modtage e-mails fra Lejerbo, når vi har et boligtilbud til dig. Du kan selv under ’Min venteliste’ på Mit Lejerbo sætte din opskrivning i bero, hvis du i en periode ikke ønsker boligtilbud. 

Du kan også modtage nyhedsbreve, som er relevante for dig, både når du er boligsøgende, beboer og beboerdemokrat. Du kan altid vælge nyhedsbreve til og fra på din profil under Mit Lejerbo.