Mmmm..... cookies...

Servicebeskrivelse vedrørende Lejerbos MitID

Lejerbos servicebeskrivelse i forbindelse med udstedelse af elektroniske identifikationsmidler – MitID Erhverv.  

Lejerbo er en professionel boligadministrator og er i den forbindelse ansvarlig for udstedelse af elektroniske identifikationsmidler til medarbejdere, som har brug for to-faktor-identifikation ved log-in på MitID Erhverv. 

Lejerbo har en Lokal IdP løsning, som er underlagt en årlig revisionskontrol. Løsningen er godkendt af Digi-taliseringsstyrelsen. 
 
Da Lejerbo arbejder tæt sammen med mange offentlige tjenesteudbydere, er det vigtigt at kunne levere en effektiv og sikker service.      

Betingelser for udstedelse 
Lejerbo udsteder elektroniske identifikationsmidler til medarbejdere i Lejerbo, som har et legitimt behov for MitID Erhverv. 

Servicen er gratis og lever op til såvel den Nationale Standard for Identiteters Sikring (NSIS) samt GDPR Persondata forordningen.
    
Privatlivspolitik  
I Lejerbo arbejder vi med at passe godt på medarbejdernes data. Derfor er der i forbindelse med udstedelse taget en række forholdsregler, som betyder, at medarbejdernes data er beskyttet og kun håndteres af sær-ligt betroede medarbejdere i en kendt livscyklus.   

For yderligere information kan Lejerbos Politik om persondata tilgås på vores Intranet under Medarbejdernes Personoplysninger.    
  
Driftstid og driftskontakt (Opdateres efter godkendelse af anmeldelse) 
MitID Erhverv er en 24/7 løsning. 

Hvis brugeren har behov for at spærre adgangen, kan ID-portalen tilgås på MitID.Lejerbo.dk. Bruger anvender Privat MitID ved login. 
   
Lejerbos IT Servicedesk kan kontaktes mellem kl. 8.30 og 15.30 mandag til torsdag og 9 -15 fredag.