Mmmm..... cookies...

Ny Taastrupvej, Holbæk

I Holbæk bygger Lejerbo Holbæk 57 nye familieboliger. Indflytning 1. september 2022

Afdelingen bygges i syv boligblokke, som placeres i to forskudte rækker langs Ny Taastrupvej. 33 af de nye boliger opføres som toplansrækkehuse mens de resterende 24 lejligheder bygges som almindeligt etagebyggeri. Lejlighederne har henholdsvis 1 og 4 værelser.

Boligerne i stueplan har adgang til en mindre, privat have mens boliger på 1. sal har altan.

Energi-0 og bæredygtighed
Afdelingen bygges efter Lejerbos Energi O-koncept, hvilket betyder minimale forbrugsudgifter til de kommende beboere. Derudover er der stærke ambitioner om, at bebyggelsen opføres med øje for områdets bæredygtighed og de tiltag, der allerede gøres her. Dette kommer eksempelvis til udtryk gennem valg af materialer, byggesystem, boligernes placering og den generelle beboersammensætning. 

Fællesområder
I og med boligblokkene placeres i små forskydninger dannes et centralt og afskærmet fællesområde i midten. Her etableres både græsplæne og bede samt legeområder, der kan indrettes til børn i flere aldre. Parkeringsområdet er samlet i én zone langs Ny Taastrupvej. Her findes også de fælles affaldsstationer, som er en nedgravet ”molok-løsning”.

Nærmiljø
Afdelingen er ideelt beliggende tæt på både Holbæk by, fjord, indkøbsmuligheder, skoler, fritidsaktiviteter og offentlig transport.

Der er således kort afstand til lokale skoler (både private og offentlige) samt flere daginstitutioner, bibliotek og kulturliv. Dagligvareindkøb findes under 1 km væk og Holbæk bycenter rummer yderligere en lang række spændende indkøbsmuligheder og specialbutikker, og tilbyder desuden et stort udvalg af cafeer og spisesteder.

Udover de traditionelle sportstilbud tilbyder området en golfklub og en lystbådehavn. Derudover har området en skøn og rig natur med gode muligheder for en lang række friluftsaktiviteter som MTB, vandring, havsvømning mv.

Trafikalt er byggeriet beliggende ud til Roskildevej med afkørsel til motorvejen. Holbæk Station ligger i relativ nærhed til afdelingen, og herfra kører der regionaltog og lokalbanetog samt almindelige bybusser. Der er desuden kort afstand til Holbæk Sygehus.

Hent yderligere info om boligerne, se husleje, plantegninger m.v. her (pdf)

Vi forventer, at boligerne står klar til nye beboere 1. september 2022 men ventelisten er allerede åben. Klik herunder:

Ventelisten til boligerne er åbnet, og du skriver dig op her.