Mmmm..... cookies...

Afdeling

Hovedgaden
1481-0

Afdelingen ligger i den lille by Låsby - et lille, men aktivt lokalsamfund med omkring 1.800 indbyggere. Boligerne befinder sig i et roligt område tæt på byens plejehjem. Her er gode indkøbsmuligheder, da Fakta ligger lige om hjørnet. Desuden finder du i nærheden bibliotek, sportshal med motionscenter, friluftsbad, kirke og en kro.

Afdelingen er et såkaldt ’let kollektiv’ til ældre, lettere handicappede og bevægelseshæmmede, og boligerne er derfor indrettet herefter.

Boligerne er velindrettede og af god standard, perfekte til enlige såvel som par. Rækkehusene er små charmerende rødstenshuse, der oser af hygge og godt naboskab. Hver bolig har adgang til en lille have, hvor man kan plante blomster eller bare slappe af.

Der er A-ordning i denne afdeling.

Da disse boliger er ældreboliger, udlejes de gennem Skanderborg Kommune.

Boliginfo

Adresser

Hovedgaden 46A-50B,
8670 Låsby

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

6

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

2

Størrelser

60 m2

Husleje

6055-6552 kr.

Indskud

12000 kr

Ventetid

0 mdr.

Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk