Mmmm..... cookies...

Afdeling

Skanseparken
1482-0

Skanseparken ligger i grønne omgivelser midt i Ry lige over for kirken. Centrum ligger en kort gåtur væk, og her finder du blandt andet slagter, indkøbsmuligheder, apotek, Matas og optiker. Bibliotek og biograf ligger også i nærheden, og det samme gør togstationen, hvorfra du kan komme til Aarhus på en halv times tid. Afdelingen er forbeholdt ældre og bevægelseshæmmede, og boligerne er derfor indrettet derefter.

Både enlige og par kan bo rigtig godt i de 60 kvm store boliger, der er indrettet med stor stue i forbindelse med et åbent køkken og et stort soveværelse. Der hører både for- og baghave til alle boligerne.

Der er A-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste til disse boliger.

Boliginfo

Adresser

Skanseparken 1A-11C,
8680 Ry

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

14

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2

Størrelser

60 m2

Husleje

6024-6532 kr.

Indskud

12000 kr

Ventetid

0 mdr.

Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk