Mmmm..... cookies...

Afdeling

Houmannshus
316-0

HOUMANNSHUS er en blandet afdeling med både velindrettede familieboliger og ældreboliger. Afdelingen ligger centralt i Horsens i fem minutters gåafstand fra strøget, tæt på indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner.


HOUMANNSGADE OG NYGADE
Der er altaner i næsten alle toværelses lejligheder. Lejlighederne er opført i 1990. Der er 94 familieboliger.
I lejlighederne er der køleskab og komfur, og enkelte boliger har to kogeplader og en bordovn.
Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 20 stk.), små gnavere i bur, dog ikke kaniner, samt 1 kat eller 1 hun, max skulderhøjde 35 cm.
De flotte anlagte grønne arealer kan nydes og der er en god legeplads til de små.
Der er kælderrum til alle boliger.

Parkeringspladser er i gården.
Afdelingen har eget vaskeri.

Der er et hyggeligt fælleshus med plads til 45 personer midt i lejlighedskomplekset.


GL. JERNBANEGADE
Disse hyggelige seniorboliger ligger tæt ved Horsens centrum og er rammen om et godt naboskab. Afdelingen er opført i 1996 og består af 25 senior boliger, der udlejes til enkeltpersoner og par over 50 uden hjemmeboende børn.
I boligen er der komfur, emhætte, samt lille køleskabe med integreret fryseboks.
Hovedgaden med gode strøgbutikker og Vitus Berings Park er i gåafstand fra lejlighederne, så der er ikke langt til skygge og hygge på en lun sommerdag. Ellers benytter man også terrassen i gården.
Afdelingen er opført i 1996 og består af 25 senior boliger.
Ejendommen har elevator.
Der er fælles vaskeri med vaskemaskine, tørretumbler og strygerulle.
Blokken på Gl. Jernbanegade har eget fælleshus med komfur, opvaskemaskine, køleskab, lille fryser, et lille musikanlæg samt teleslynge.
Der er depotrum til alle boliger og cykelskur med nøgle.
Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 20 stk.), små gnavere i bur, dog ikke kaniner, samt 1 kat eller 1 hun, max skulderhøjde 35 cm.


LILLE NYGADE
Få en god seniorbolig i en hyggelig lille afdeling. Udlejes til enkeltpersoner og par over 50 uden hjemmeboende børn.
Afdelingen ligger i Horsens vestlige bydel i et gammelt boligkvarter. I selve kvarteret er der gode muligheder for indkøb af dagligvarer samt fine busforbindelser til centrum.
I karréen Nygade, Lille Nygade og Houmannsgade er der etableret en lille park med stier, bænke, plæner og hyggelige kroge. Området kan bruges alle beboere, og stedet går det nemt at komme ud og nyde vejret på gode solskinsdage.
De 11 lejligheder er opført i 1996 i en ejendom med elevator
I boligen er der bordkomfur, emhætte, indbygningsovn, samt lille køleskabe med integreret fryseboks.
Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 20 stk.), små gnavere i bur, dog ikke kaniner, samt 1 kat eller 1 hun, max skulderhøjde 35 cm.Boliginfo

Adresser

Houmannsgade 46 A-P,
8700 Horsens

Nygade 35 - 39,
8700 Horsens

Ledige lejemål

2 vær. - 71 m2 - 6394 kr.

3 vær. - 87 m2 - 7582 kr.

Boligtype

Antal boliger

159

Energimærke

C

Andet

Altan: Ja
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

1-3

Størrelser

31-100 m2

Husleje

2253-9887 kr.

Indskud

6882-28800 kr

Ventetid

3 mdr.-2 år.

Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

ANTENNE: Afdelingen har en foreningsaftale med Waoo/Fibia, som kan levere antenne-/internetsignal. Grundbeløb opkræves via huslejen og kan ikke fravælges. Der er IKKE signal ved indflytning, kontakt Fibia for at bestille signal på www.fibia.dk eller på tlf. 70 29 24 44.

Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækkede terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning.

HUSDYR - Se tilladelser under de forskellige adresser GÆLDENDE FOR: Houmannsgade, Nygade, Postgården (Gl. Jernbanegade) og Lille Nygade. Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 20 stk.), små gnavere i bur (dog ikke kaniner), samt 1 kat eller 1 hund (max skulderhøjde 35 cm.). Krybdyr, som f.eks.slanger, firben, skorpioner og skildpadder er ikke kæledyr, og er derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr der af offentligheden kan opfattes som farlige skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Der er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Dogo, Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pitt Bull Terrier og Tosa Inu, samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes på Servicecentret, Ribersgade 14, Horsens. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt, eller støj – herunder gøende hunde. GÆLDENDE FOR: Oriens Hus, Fabrikvej 6. Det er tilladt at have huskat til gavn for alle beboerne på plejecentret. Det er dog ikke tilladt for den enkelte beboer, at have husdyr.

Lignende boliger

Flintebakken

Flintebakken 2 - 148

8700 Horsens

Værelser

2-3

Areal i m2

61-86

Husleje i kr.

4441-6465

Ventetid

6 mdr.-4 år.

Lilli Gyldenkildes Torv

Sankt Helene Vej 10

8700 Horsens

Værelser

1-4

Areal i m2

44-115

Husleje i kr.

3923-9332

Ventetid

0 mdr.-1 år.

Frejasgade

Frejasgade 2-6 A-B

8700 Horsens

Værelser

1-4

Areal i m2

32-87

Husleje i kr.

2064-5345

Ventetid

6 mdr.-2 år.