Mmmm..... cookies...

Afdeling

City
1423-0

Midt i Aarhus centrum ligger denne afdeling, som består af 21 ungdomsboliger på hjørnet af Nørregade og Norsgade og 96 ungdomsboliger på Vestergade.

Begge adresser ligger ganske få stenkast fra strøgets mange muligheder og i fin cykelafstand fra universitetet og handelshøjskolen - det perfekte sted at bo for den unge studerende.

Ungdomsboligerne er mellem 35 og 50 kvm store. Kvadratmeterne er fordelt på enten et eller to værelser. På Norsgade er boligerne fordelt på tre etager, på Vestergade på seks. Der er elevator i begge bygninger.

På Norsgade har beboerne en stor fælles tagterrasse med udsigt ud over byens tage. På Vestergade er der gode indendørs fællesområder - blandt andet er der et festlokale i kælderen - og til de fleste lejligheder hører der en altan.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Ungdomsboliger i Aarhus Kommune udlejes via www.ungdomsboligaarhus.dk. Det er altså her, du skal skrive dig på venteliste.

Boliginfo

Adresser

Norsgade 2,
8000 Aarhus C

Vestergade 72,
8000 Aarhus C

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

117

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

1

Størrelser

35-50 m2

Husleje

3629-4729 kr.

Indskud

17962-23470 kr

Ventetid

Ikke angivet

Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk