Mmmm..... cookies...

Afdeling

Gøteborg Allé
1425-0

På Gøteborg Allé i det nordlige Aarhus byggede vi i 2016 94 ungdomsboliger. Afdelingen ligger lige ved siden af Aarhus Tech og Århus Akademi. Desuden er der ikke langt til hverken midtbyen eller universitetet, som let nås på cykel. Der er gode busforbindelser på både Ringvejen og Randersvej, som begge ligger få minutters gang fra afdelingen.

Alle boligerne er indrettet som etværelses lejligheder. De varierer i størrelse men har som udgangspunkt alle et fint badeværelse og et stort rum med køkken og plads til spise-, sove- og sofaafdeling. Enkelte boliger har også altan. I kælderen ligger der et stort fælleslokale, som blandt andet kan bruges til fællesarrangementer.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Ungdomsboliger i Aarhus Kommune udlejes via www.ungdomsboligaarhus.dk. Det er altså her, du skal skrive dig på venteliste.

Boliginfo

Adresser

Gøteborg Allé 12,
8200 Aarhus N

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

94

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

1

Størrelser

33-44 m2

Husleje

3770-4580 kr.

Indskud

16590-20139 kr

Ventetid

Ikke angivet

Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk