Mmmm..... cookies...

Afdeling

Storbylandsby II
1428-0

Ved siden af den gamle Journalisthøjskole i det nordlige Aarhus ligger Storbylandsbyen II - med det naturskønne Vestereng lige i baghaven. Afdelingen er speciel ved, at den består af 20 beboere, som er henvist af kommunen, og 20 beboere fra vores normale venteliste. Beboerne, der er henvist af kommunen, er af forskellige årsager udsatte, og der er en social vicevært tilknyttet afdelingen. Det er vigtigt for afdelingen, at beboerne har lyst til at engagere sig i dens gode fællesskab.

Afdelingen består af 40 rækkehuse. Udvendigt er de beklædt med naturskifer og thermowood. Der hører ikke fællesvaskeri til afdelingen, men der er gjort klar til installation af vaskemaskine i samtlige boliger.

Der er A-ordning i denne afdeling.


OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste.

Boliginfo

Adresser

Olof Palmes Allé 3A-9H,
8200 Aarhus N

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

40

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-3

Størrelser

49-90 m2

Husleje

4676-7095 kr.

Indskud

22561-34171 kr

Ventetid

0 mdr.

Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk

Angående nybyggeri: Denne lejekontrakt er med forbehold af håndværkernes rettidige aflevering af byggeriet. Lejekontraktens antal m2 (BBR-areal( er derfor med forbehold for landinspektørensberigtigelse af arealerne. I nybyggeri er beboerindskuddet og lejen foreløbig ansat og vil kunne forhøjes med 3 måneders varsel