Mmmm..... cookies...

Afdeling

Bymosevej
1412-0

Ungdomsboligerne på Bymosevej gemmer sig godt for enden af en blind vej i grønne områder. Afdelingen ligger tæt på Viborgvej, og det er nemt at komme ind til midtbyen (ca. 4 km), med bussen eller til byens uddannelsesinstitutioner. Afdelingen har et fint fælleshus og gode udendørs fællesarealer.

Rækkehusene på Bymosevej er både i et og to plan. Etværelsesboligerne er i et plan; toværelsesboligerne i to plan. Til alle boliger hører der en lille have med terrasse. Desuden har hver bolig adgang til et tremmerum i kælderen.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Ungdomsboliger i Aarhus Kommune udlejes via www.ungdomsboligaarhus.dk. Det er altså her, du skal skrive dig på venteliste.

Boliginfo

Adresser

Bymosevej 57-131, 60-192,
8210 Aarhus V

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

103

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

1-2

Størrelser

26-49 m2

Husleje

2599-3990 kr.

Indskud

7330-11235 kr

Ventetid

Ikke angivet

Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk