Mmmm..... cookies...

Afdeling

Skæphøj
1488-0

Afdelingen er placeret i udkanten af Ry, men stadig blot få kilometer fra centrum. Det moderne byggeri ligger midt i et hyggeligt parcelhuskvarter med gåafstand til naturskønne skov- og søområder, hvor du kan lufte familien. I Skæphøj får du således det bedste fra både land og by, hvilket måske er grunden til afdelingens popularitet.

Med sine to, tre eller fire værelser henvender række- og punkthusene i Skæphøj sig til både enlige, par og familier med børn. Alle rækkehusene og stueetagen i punkthusene har en dejlig have tilknyttet, hvorfra man kan nyde roen og freden i udkanten af Ry. Boligerne er godt indrettede med store stuer eller flotte køkkenalrum.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste til disse boliger.

Boliginfo

Adresser

Skæphøj 22-48, 3-49,
8680 Ry

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

36

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-4

Størrelser

65-107 m2

Husleje

6308-8731 kr.

Indskud

17683-27768 kr

Ventetid

Ikke angivet

Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk

Det er ikke tilladt, at opsætte parabolantenne i området jvf. lokalplanen.

Antennesignal leveres af Skanderborg antenneforening.

Det er kun tilladt at holde husdyr (en hund eller en kat) i afdelingens rækkehuse.

Allonge vedr. denne § 10, særlige vilkår skal underskrives.