Mmmm..... cookies...

Boliger til leje i den skønne Jammerbugt Kommune

Jammerbugt er især kendt for sine smukke strande og naturområder som Fosdalen og klitplantagerne. Men også for de mange mindre byer med masser af liv, og både skoler, daginstitutioner, fritidsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Samtidig byder de på frisk luft og kort afstand til naturen.

 

Lejerbo tilbyder boliger i byerne Brovst, Øland/Hammershøj, Skovsgård, Halvrimmen, Tranum, Arentsminde, Pandrup, Kaas, Saltum, og Blokhus.

 

Hos os finder du både lejligheder, rækkehuse og enfamiliehuse til leje.

 

Ring på tlf. 70121310 og tal med vores boligrådgivere.

 

De kan hjælpe dig med at finde en bolig, der passer til dine behov og ønsker. Lad dig eventuelt inspirere at oversigten nedenfor.

 

Brovst

Øland/Hammershøj

Skovsgaard

Halvrimmen

Tranum

Arentsminde

Pandrup

Kaas

Saltum

Blokhus


Brovst

I Brovst udlejer vi både lejligheder og rækkehuse på Teglvænget. Boligerne har 2, 3 eller 4 værelser. Alle boligerne har elementkøkken med bøgefinér, komfur og emhætte. Rækkehusene har alle have og eget udhus.

Der er fælles parkeringsareal, og der hører et fint fælleshus til boligerne. 

 

På Toftevej i Brovst har vi både huse i 2 plan og ældrevenlige huse i 1 plan. De er på 2 eller 3 værelser. Der er åbent køkken med komfur og emhætte. Alle husene har egen terrasse, have og skur. Der er fælles parkeringsarealer.

 


Øland/Hammershøj

I Hammershøj har vi 3-værelses rækkehuse. Husene har hvidt HTH-køkken med komfur og emhætte. De har alle en flisebelagt terrasse, en lille have og et udhus. Der er fælles parkeringsareal.

Rækkehusene ligger på Birkefredsvej.

 


Skovsgaard

I Skovsgaard ligger Lejerbos 1-plans rækkehuse centralt på Poststrædet. Husene er på 2 - 3 værelser og har elementkøkkener i bøgefinér med komfur og emhætte. Alle rækkehusene har terrasse, have og udhus.

Der er fælles parkeringsareal.

 


Halvrimmen

I Halvrimmen udlejer vi 2 - 3værelses rækkehuse i 1 plan. Husene ligger centralt for enden af Emil Hansens Vej. De er alle udstyret med komfur og emhætte. Der er fælles parkeringsareal.

 

Alle rækkehusene har terrasse, have og udhus.

 


Tranum

I Tranum udlejer vi både enfamiliehuse med 3 værelser på Stærevej og Rørsangervej, og ældrevenlige rækkehuse med 2 værelser. Enfamiliehusene er opført som er hobbylandbrug med store haver I afdelingen er der et fælleshus og fælles parkeringsareal.


Arentsminde

Rækkehusene i Arentsminde på Børglumvej er på 2 værelser i 1 plan med egen have, terrasse og udhus. Husene har elementkøkkener i bøgefinér med komfur og emhætte. Der er fælles parkeringsareal.

 

 

Herudover har vi rækkehusene på Vendsysselvej også med 2 værelser. 

 


Pandrup

I Pandrup udlejer vi lejligheder. I Klostergade og Simonivej er der både familieboliger og ungdomsboliger på 2 og 3 værelser. Der er komfur og emhætte i alle lejlighederne. Nogle steder er der mulighed for at sætte vaskemaskine/tørretumbler op på badeværelset og mulighed for at installere en opvaskemaskine i køkkenet. Nogle af lejlighederne har gulvvarme på badeværelset. Der hører parkeringsplads og udhus/kælderrum til alle lejlighederne.

 

På G. Industrivej har vi lejligheder på 2 -4 værelser. I disse lejligheder er de indvendige vægge vandskurede, og gulvene er bøgeparket. Der er hvidt elementkøkken med komfur og emhætte. Boligerne i stueplan har have og flisebelagt terrasse. Boligerne på 1. sal har altan. Der er elevator i afdelingen.


Kaas

I Kaas har vi 1 plans rækkehuse, der lejes ud som familieboliger og ungdomsboliger. Rækkehusene er på 2 eller 3 værelser. Husene ligger på Gammelgårdsvej. De er alle udstyret med komfur og emhætte.

 

Alle husene har have, udhus og parkeringsplads. 


Saltum

I Saltum udlejer vi 1 plans rækkehuse. Der er både familieboliger og ungdomsboliger. Rækkehusene er på 2 eller 3 værelser og er alle udstyret med komfur og emhætte. Alle husene har have, terrasse, udhus og parkeringsplads. De er gode friarealer og udsigt til skønne, landlige omgivelser.

 

 

Rækkehusene ligger på Fælledvej, som er en blind vej centralt beliggende med gangsti til centrum og busstoppested.


Blokhus

I Blokhus ligger Lejerbos 1-plans rækkehuse centralt på Clemmi Falk Vej. Husene er bygget sammen med en glaspavillon, og hver boliger er på enten 2 eller 3 værelser. Der er komfur og kogeø med emhætte i husene.

 

Alle rækkehusene har egen have og udhus.

 

Ring på tlf. 70121310 og tal med vores boligrådgivere.