Mmmm..... cookies...

Ledige lejligheder i Randers: vil du bo stemningsfuldt og centralt?

Vi har ledige lejligheder i Randers. Netop nu tilbyder vi attraktive lejeboliger med nedsat husleje og gratis hårde hvidevare-pakke.

Nu har du chancen for at bo endnu billigere til leje midt i skønne Randers. Vi har nemlig sat huslejen ned på vores fine lejligheder i Tøjhushavekvarteret. Det betyder helt konkret nedsat husleje* i det første år. Du kan altså bo billigt til leje i vores boliger i Randers.

Lejlighederne er selvfølgelig nymalede og helt indflytningsklare. Du behøver heller ikke tænke på at anskaffe dig hårde hvidevare. Der er installeres en hårde hvidevare-pakke med spritny opvaskemaskine, tørretumbler, vaskemaskine samt køle/fryseskab, når du flytter ind.

 

Du finder de ledige lejligheder på adresserne herunder. Klik på den enkelte adresse for at læse mere om afdelingerne, se billeder og huslejepriser:
 
Dronningensgade 19 A-B 
Prinsessegade 2
Tøjhushavevej 4, 5 + 10 
Niels Brocks Gade 21

Skynd dig – det er først til mølle
Er du interesseret i en af lejeboligerne i Tøjhushavekvarteret, skal du slå til med det samme. Her gælder ingen anciennitet, kun først til mølle-princippet.

Kontakt Lejerbos udlejningsafdeling på 38 12 14 71.

Lejlighederne er klar til indflytning nu - med mulighed for en individuel aftale om en konkret indflytningsdato. 

Det charmerende Tøjhushavekvarter
Tøjhushavekvarteret ligger meget centralt i Randers med kun 5 minutters gang til både centrum med diverse cafeer og indkøbsmuligheder, kunstmuseum og busterminal samt fjorden og skøn natur.

Kort sagt: alt er tæt på.

Kvarteret består af en skøn blanding af byhuse, murermestervillaer, nye og ældre etageejendomme og industribygninger. Her er en blandet men rummelig beboersammensætning, og især kvarterets beboerhus, Remisen, fungerer som et samlingspunkt. Her afholdes forskellige arrangementer og fritidsaktiviteter, og der er mulighed for at leje lokaler til privat brug. 

Se en lille stemningsvideo herunder:
*Huslejenedsættelsen er på mellem 600 og 1260 kr. om måneden afhængig af lejlighedens størrelse.