Mmmm..... cookies...

Vil du bo stemningsfuldt og centralt i Randers?

Vi har ledige lejligheder flere steder tæt på Randers midtby
Du kan komme til at bo i det populære Tøjhushavekvarter – med 5 minutters gang til Randers centrum. Det er et hyggeligt gammelt kvarter med masser af grønne områder – og tæt på lystbådehavnen.

Kvarteret byder desuden på skoler, indkøbsmuligheder, offentlig transport og et bredt udvalg af fritids- og kulturtilbud.    

I kvarteret ligger også Remisen, som er et hus for beboere i nærområdet. Her er indrettet et beboerværksted, og der er mulighed for at leje forskellige møde- og festlokaler.

På Tøjhushavevej har vi en ledig lejlighed med 3 værelser på ca. 90 m2. Huslejen er ca. 8.300 kr. + forbrug og også en ledig 2-vær. lejlighed med en husleje på ca. 5.800 kr. + forbrug. Lejlighederne har altan, og der er elevator i opgangen. En stor del af bygningen er lavet af træ – og det giver et rigtig godt indeklima. Du må have én hund eller én kat, hvis du bor her.
Lyder det som noget for dig, så klik her.

I Prinsessegade har vi bl.a. en ledig lejlighed med 3 værelser på ca. 89 m2. Huslejen er på ca. 8.200 kr. + forbrug. Lejligheden har et dejligt åbent køkken med komfur, emhætte og der forberedt til vaskemaskine. Der er også svalegang. 

Lyder det som noget for dig, så klik her.

Tæt på Tøjhushavekvarteret ligger Marienlundsgade. Her er dejlige grønne arealer i nærheden og en park med lækker legeplads og mulighed for at bevæge sig.

I Marienlundsgade har vi 4-værelses lejligheder til leje lige nu. Huslejen er ca. kr. 9.300 kr. + forbrug for en bolig på 111 kvm. Lejlighederne har komfur, emhætte, køle/fryseskab, vaskemaskine og tørretumbler. Bygningen har porttelefon og der er elevator op til lejlighederne. Lejemålene i stueplan har terrasse og lejemålene på 1., 2. og 3. sal har altan.

Du må have én hund, hvis du bor her, og du kan få nedsat din husleje med 1000 kr. om måneden det første år.

Lyder det som noget for dig, så klik her. 

På Niels Brocks Gade har vi lige nu en stor 3-værelses lejlighed ledig. Huslejen er ca. 8.100 kr. + forbrug. 

Lyder det som noget for dig, så klik her

Ring allerede i dag og hør nærmere om dine muligheder for et nyt hjem.
Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på tlf. 70 12 13 10