Mmmm..... cookies...

Lejebolig i Aarhus

Er det en lejebolig i Aarhus som du leder efter, så find den her. Vi har både boliger i byen, i Viby og Hjortshøj. Tæt på by, skov og strand

Lejerbos boliger i Aarhus udlejes via den fælles udlejningsportal: www.aarhusbolig.dk

Shoppingby, universitetsby og kultur i gåafstand

Vælger du en bolig i Aarhus, vælger du at bo i byen, der er kåret til årets shoppingby nr. 1 i Skandinavien.

Aarhus er en universitetsby, der har landets højeste koncentration af studerende, da de fleste uddannelsesinstitutioner er i centrum.

Når man siger, at alt er i gåafstand i Aarhus, så ER det i gåafstand.

Midtbyen i Aarhus har et stort område for shopping og kultur. Gå en tur i det brostensbelagte Latinerkvarteret, nyd en kop kaffe og se på de gamle bygninger, der har historie. Tag i Bruuns Galleri og besøg unikke og stilfulde butikker eller gå en tur ned af strøget.

Nyd en eftermiddag på Kunst- og arkitektmuseet ARoS og se byen fra Rainbow Panorama på toppen af bygningen i alle palettens farver.


Børnevenlig og god natur

Tag børnene med i Den Gamle By og lad dem opleve hvordan det var i gamle dage eller besøg forlystelsesparken ”Tivoli Friheden” midt i centrum.

Omkring Aarhus finder man naturskønne områder i form af skov og strand. For motionister er der gå-, løbe- og cykelture i de bakkede områder. I byen finder man parker og små oaser, søer og åer.

Det eneste du skal gøre for at finde en lejebolig i Aarhus er at søge blandt vores boliger ved at klikke på ovenstående link.

Her kan du indsnævre dine kriterier til en lejebolig i Aarhus fx antal værelser, kvadratmeter og husleje.

Vi har også boliger mange andre steder i Midtjylland, som måske passer dig bedre. I Skanderborg, Odder, Randers, Horsens, Herning, Holstebro, Viborg, Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern, Struer og Lemvig. Søg under Midtjylland, når du søger bolig i Lejerbo, så kan du se hele udvalget af lejeboliger i hele Midtjylland.