Mmmm..... cookies...

Lejeboliger i Thisted

Vil du bo i en lejebolig tæt på havet, hvor Nationalpark Thy ligger, eller vil du bo i byen, hvor Jesper Grønkjær og Kato stammer fra, ja så skal du flytte til det skønne Thisted og omegn

Vi har både lejeboliger i Thisted, Hanstholm og Snedsted. Hvis du leder efter en lejebolig i Thisted, så findes der mange forskellige typer, der passer til dit behov. Der er både ungdomsboliger og familieboliger.

Se lejeboliger i Snedsted

Se lejeboliger i Thisted


Surfing, dykning, roning og kajak

I Thisted er havnen placeret midt i byen med flere funktioner som trafikhavn, almindelig skibstrafik, lystbådehavn, cafeér og restauranter samt servicefunktioner.

Fjorden, havnen og strandene ved byen giver plads for aktiviteter som sejlads, badning og roning i båd eller kajak samt dykning i Thisted Bredning. Er man til surfing, så er ”Cold Hawaii”, surfers paradis, ikke langt væk, kun 14 km i Klitmøller.


Masser af uddannelsessteder

Byen har seks skoler: fire folkeskoler, heraf to med overbygning, samt to friskoler.

Der er flere ungdoms, erhvervs- og videreuddannelsesinstitutioner i byen: EUC Nordvest, Thisted Gymnasium og Thy Uddannelsescenter med flere videregående uddannelser, på akademi, bachelor og masterniveau. Et par tusinde studerende tager deres uddannelser på dette campus i byens nordlige udkant, tæt på Havrevej/Højtoftevej, hvor vi har boliger til leje.

Sosu-skolen og et nyt kollegium bliver en del af uddannelsescampus i 2014. VUC og HF Thy-Mors ligger nede i byen.

Thisted er endestation for Thybanen der strækker sig hele vejen fra Struer. Der er x-buser fra Aalborg til Thisted.


Industri og arbejdspladser

Thisted har en klynge af industrier indenfor fødevareproduktion: Tican Slagteriet, Dragsbæk Maltfabrik, Dragsbæk Magarinefabrik, Thisted Bryghus og Premier Is.

Slagteriet Tican, kommunens største private virksomhed, er kendt for sin lufttørrede kammerskinke. Thisted Bryghus er kendt for kvalitetsøl og specialprodukter som porseøl og økologisk øl.


Turisme og lokal kultur

Byen har et par moderne hoteller; Hotel Limfjorden med 60 værelser og Hotel Thisted med 25 værelser, et bibliotek, en musikskole, en biograf og et divisionshold i fodbold; Thisted FC.

Yderligere info

Vil du se mere om Thisted og omegen, så kan du kigge på : http://www.visitnordjylland.dk/thisted eller http://www.visitthy.dk/danmark/thy-turistbureau

Har du spørgsmål om vores boliger, så ring til os på telefon 70121310.

Ellers er det eneste, du skal gøre for at finde en lejebolig i Thisted og omegn, at søge blandt vores boliger ved at klikke på et af ovenstående links. Her kan du indsnævre dine kriterier til en lejebolig i Thisted fx antal værelser, kvadratmeter og husleje.

Vi har også boliger mange andre steder i Nordjylland, som måske passer dig bedre. I Aalborg, Frederikshavn, Jammerbugt, Mariagerfjord og Rebild. Søg under Nordjylland, når du søger bolig i Lejerbo, så kan du se hele udvalget af lejeboliger i hele Nordjylland.