Mmmm..... cookies...

Vesterhavsparken, Hune

Nye, skønne familieboliger med egen terrasse
I et naturskønt område i den østlige del af Hune, tæt på det brusende Vesterhav og det attraktive sommerhusområde ved Blokhus, har Lejerbo Aalborg og Selskabet Hune 129 ApS opført 20 nye familieboliger.

Alle boligerne har 3 værelser, er ca. 90m² og er bygget som 1-plans klyngehuse, der er forbundet af en carport. Visuelt matcher byggeriet det omkringliggende sommerhusmiljø. Materialerne er primært fyr, og stilen er holdt i moderne nordisk look. Afdelingen har fået navnet Vesterhavsparken

Tæt på by og vild natur
Vesterhavsparken ligger placeret, så der er rig mulighed for mange skønne naturoplevelser i både skoven og ved havet. Samtidig er der kort afstand til indkøbsmuligheder, hvad end det er den lokale Spar Købmand, som findes i gåafstand fra boligerne, eller specialforretningerne i Hune by. Her finder du bager, pizzeria, fiskerestaurant, tøjbutikker med flere.

Ønsker du at komme til en af de nærliggende større byer, er køretiderne overkommelige med kun 25 minutter til Brønderslev og 40 minutter til henholdsvis Aalborg og Hørning. Desuden ligger boligerne i gåafstand til gode busforbindelser.

De første beboere flyttede ind 1. juli 2022, men der er fortsat ledige lejemål.
Boligerne lejes ud via Bo i Nord og du kan skrive dig op lige her

Læs meget mere om boligerne, se huslejepriser, plantegning m.v. her (pdf)