Mmmm..... cookies...

Afdeling

Tovværket
1264-0

Lejerbo Esbjerg har opført 88 almene familieboliger på den gamle tovværksgrund i Esbjerg. Der er 1, 2, 3 og 4 værelses boliger, så der er lidt for en hver.

BROCHUREN findes på www.lejerbo.dk/esbjerg.

Afdelingen består af et højhus på 13 etager, hvor der er fin udsigt til vandet og over byen fra de øvre etager. På siderne af højhuset bygges 2 "vinger" med boliger til henholdsvis 2. og 3. sal, som også får altan.

I den fælles gårdhave er der etableret et dejligt orangeri, som kan benyttes af beboerne.

Boligerne er lyse velindrettede boliger, men køkken i lyse farver og fine laminatgulve. I badeværelset er der forberedt til egen vaskemaskine og tørretumbler og i køkkenet er der forberedt til egen opvaskemaskine.

Afdelingen ligger skønt tilbagetrukket fra trafikerede veje med store grønne områder i "baghaven". Der er ikke langt til havnen og der er stort udvalg af sportsaktiviteter i gå-afstand. Bare 500 m til indkøb, 1,5 km til skole, 2 km til centrum og under 10 min på cykel til banegården.



Boliginfo

Adresser

Grådybet 71 F-H,
6700 Esbjerg

Ledige lejemål

3 vær. - 80 m2 - 7262 kr.

Boligtype

Antal boliger

88

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

1-4

Størrelser

46-113 m2

Husleje

4367-9110 kr.

Indskud

19400-47500 kr

Ventetid

0 mdr.-1 år.

Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

ANTENNE/INTERNET: Bolignet-Aarhus har indlagt signal. Der er PDS udtag i stue samt tomrør til øvrige værelser. Se mere information på www.bnaa.dk. Der er ingen tilslutningspligt. Lejer selv sørge for tilslutning hos udbyderen og indkøb af router.

Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Angående nybygger: Denne lejekontrakt er med forbehold af håndværkernes rettidige aflevering af byggeriet. Lejekontraktens antal m2 (BBR-areal) er derfor med forbehold for landinspektørens berigtigelse af arealerne. I nybyggeri er beboerindskuddet og lejen foreløbig ansat og vil kunne forhøjes med 3 måneders varsel.

Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine.