Mmmm..... cookies...

Lejebolig - søg blandt 37.500 hos Lejerbo

Er du på udkig efter en lejebolig?

En lejebolig skal passe til dit behov og den livssituation, du befinder dig i. En lejebolig hos os findes både som ungdomsbolig, familiebolig, ældrebolig og seniorbofællesskab.

Søg bolig her


Når du har fundet en lejebolig, der passer til dit behov, skal du skrives op til den. Det koster 300 kr. om året, og du kan være skrevet op til lige så mange boliger, du vil. 

Nogle steder kan du finde en lejebolig, der er ledig. Her henvender du dig direkte til os for at få mulighed for at bese lejeboligen.

En lejebolig hos os findes over det meste af landet. Vi kan fx tilbyde en lejebolig på Frederiksberg eller det yderste af Vestjylland i Klitmøller.

Du kan også finde en lejebolig mange andre steder - det nemmeste er at søge lejeboligen frem ved hjælp af vores bolig-søgemaskine, som er linket til foroven.

Livet i en lejebolig er eftertragtet af mange på grund af mindre vedligeholdelse. En lejebolig giver mere tid til overs til det, der virkelig betyder noget for dig. Der er mange, der vælger en lejebolig frem for en ejerbolig. I Danmark bor ca. 500.000 mennesker i en almen lejebolig, mens tallet er større, hvis man tæller beboere i en privat udlejet lejebolig med.