Mmmm..... cookies...

Lejeboliger i Randers

Er det en lejebolig i Randers, du leder efter, så find den her.

Se lejeboliger i Randers

Hvis du leder efter en lejebolig i Randers findes i mange forskellige typer, der passer til dit behov. Der er både ungdomsboliger, familieboliger og ældreboliger.

God central placering

Randers ligger godt placeret lige mellem Aalborg og Aarhus.

Skal man til Sjælland kan man tage hurtigfærgen fra Ebeltoft eller Aarhus og på godt 3½ time og så er man i København. Man kan også flyve fra Aarhus Lufthavn, der er beliggende på Djursland ca 47 km væk.

Randers by tilbyder forskellige aktiviteter for børn såvel som voksne. Besøg Randers Regnskov og oplev dyr fra de tropiske egne rundt omkring i verden. Tag til sæbekasseløb midt i byen og vind flotte præmier eller tag i Djurs Sommerland ca 35 km på familietur.


Kultur, natur og shopping i Randers


Elvis er også kommet til Randers!! Ja man kan i hvert fald besøge en kopi af Graceland og opleve, hvordan en verdensstjerne har boet. Er man til anden form for kultur/historie, kan man besøge den danske modstandsgruppe under 2. verdenskrig Hvidstensgruppens nedkastningssted ved Allestrupgård plantagen nordøst for Hvidsten, der ligger ca 11 km nord for Randers eller selve Hvidsten Kro i Hvidsten.

Gennem Randers løber den skønne Gudenå, hvor man kan sejle i kano eller kajak. Der tilbydes også overnatningsmuligheder langs med åen. Randers har meget at tilbyde af idrætsliv og har sportsklubber i alle afskygninger lige fra synkron svømning til australsk fodbold.

Er det tid til shopping, så kan man besøge Randers Storcenter eller gå en tur i en af Danmarks hyggeligste middelalderbyer og opleve et stort udvalg af specialbutikker i en atmosfære af bindingsværkshuse, cafeer og smalle snoede gader. Se evt mere på http://www.visitranders.dk/danmark/visitranders


Skriv dig op eller søg en ledig bolig

Det eneste, du skal gøre for at finde en lejebolig i Randers eller Hinnerup, er at søge blandt vores boliger ved at klikke på ovenstående links. Du kan ansøge om en ledig bolig direkte fra hjemmesiden, eller du kan skrive dig på venteliste for kun 200 kroner pr. år.

Vi har også boliger mange andre steder i Midtjylland, som måske passer dig bedre. I Skanderborg, Odder, herning, Horsens, Aarhus, Holstebro, Viborg, Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern, Struer og Lemvig.

Søg under Midtjylland, når du søger bolig i Lejerbo, så kan du se hele udvalget af lejeboliger i hele Midtjylland.

Kontakt Lejerbos kontor i Aalborg for yderligere information på 70 12 13 10