Mmmm..... cookies...

Lejeboliger i Randers

Er det en lejebolig i Randers, du leder efter, så find den her.

Se lejeboliger i Randers

Hvis du leder efter en lejebolig i Randers, findes i mange forskellige typer, der passer til dit behov. Der er både ungdomsboliger, familieboliger og ældreboliger.

God central placering
Randers ligger godt placeret lige mellem Aalborg og Aarhus.

Skal du til Sjælland kan du tage hurtigfærgen fra Ebeltoft eller Aarhus og på godt 3½ time er du i København. Du kan også flyve fra Aarhus Lufthavn, der er beliggende på Djursland ca. 47 km væk.

Randers by tilbyder forskellige aktiviteter for børn såvel som voksne. Besøg Randers Regnskov og oplev dyr fra de tropiske egne rundt omkring i verden. Tag til sæbekasseløb midt i byen og vind flotte præmier eller tag i Djurs Sommerland ca. 35 km fra Randers på familietur.


Kultur, natur og shopping i Randers
Elvis er også kommet til Randers! Ja, du kan i hvert fald besøge en kopi af Graceland og opleve, hvordan en verdensstjerne har boet.

Er du til anden form for kultur eller historie, kan du besøge den danske modstandsgruppe under 2. verdenskrig, Hvidstensgruppens nedkastningssted ved Allestrupgård plantagen nordøst for Hvidsten, der ligger ca. 11 km nord for Randers eller selve Hvidsten Kro i Hvidsten.

Gennem Randers løber den skønne Gudenå, hvor du kan sejle i kano eller kajak. Der tilbydes også overnatningsmuligheder langs med åen. Randers har meget at tilbyde af idrætsliv og har sportsklubber i alle afskygninger, lige fra synkronsvømning til australsk fodbold.

Er det tid til shopping, så kan du besøge Randers Storcenter eller gå en tur i en af Danmarks hyggeligste middelalderbyer og opleve et stort udvalg af specialbutikker i en atmosfære af bindingsværkshuse, cafeer og smalle snoede gader. Du kan læse meget mere om oplevelser i og omkring Randers her


Skriv dig op eller søg en ledig bolig
Det eneste, du skal gøre for at finde en lejebolig i Randers, er at søge blandt vores boliger ved at klikke på ovenstående links.

Der er flere ledige boliger i Randers netop nu, som lejes ud med en nedsat husleje.

Du kan ansøge om en ledig bolig direkte fra hjemmesiden, eller du kan skrive dig på venteliste for kun 200 kroner pr. år.

Vi har også boliger mange andre steder i Midtjylland, som måske passer dig bedre. I Skanderborg, Odder, Herning, Horsens, Aarhus, Holstebro, Viborg, Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern, Struer og Lemvig.

Søg under Midtjylland, når du søger bolig i Lejerbo, så kan du se hele udvalget af lejeboliger i hele Midtjylland.

Du søger boligerne frem i søgefeltet på vores hjemmeside her.

Du kan også kontakt Lejerbos kontor i Aalborg for yderligere information om ledige boliger i Randers eller Midtjyland på 70 12 13 10