Mmmm..... cookies...

Bo hos Lejerbo Trekanten

HVorfor bo til leje i LEjerbo Trekanten?

Når du bor i en bolig hos Lejerbo Trekanten, har du samtidig en direkte adgang til Servicecenter Vejle. Her sidder et professionelt team af ejendomsfunktionærer, der bl.a. sørger for at vedligeholde fællesarealerne: opgange, vaskerier og de grønne områder. 

Beboerne bestemmer!
I Lejerbo er der beboerdemokrati. Det betyder, at det er lejerne selv, der bestemmer i den enkelte boligafdeling og videre op i boligorganisationens bestyrelse, landsrepræsentantskab og hovedbestyrelse.

I din lokale afdelingsbestyrelse er I med til at sætte de økonomiske rammer for afdelingen. Du kan deltage i demokratiet på flere forskellige måder alt efter hvor meget tid og lyst, du kan og vil bruge på at gøre det rart at bo i din boligafdeling. Rart – både for dig selv og for dine naboer. 

Man kan få indflydelse på mange måder, fx ved at deltage i det årlige afdelingsmøde. Det er også på afdelingsmødet, der vælges afdelingsbestyrelse.
 
 

Ribe Landevej

Ribe Landevej (afdeling 14-0)
52 lejligheder med god placering på Ribe Landevej med skøn udsigt over Vejle Ådal og i gåafstand til centrum af Vejle samt kort afstand til skole, indkøb og banegård. 

Området er både for børnefamilier og ældre med gode fællesarealer med borde, bænke og legeplads. 

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 indekat.
 

Damhaven

Damhaven (afdeling 84-0)
Skøn afdeling med 96 boliger tæt på centrum, hvor du får det bedste af både byen og naturen. Området er børnevenligt, og der er fine vestvendte altaner til hver lejlighed, en del med udsigt over Vejle Ådal. 

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 indekat.
 

Finlandsvej

Finlandsvej (afdeling 140-0)
Børnevenligt område med 162 store velindrettede lejligheder med gode inddækkede altaner.

Finlandsvej ligger i den nordlige del af Vejle med hurtig adgang til motorvejen og tæt på indkøb, skole og daginstitutioner. 

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 indekat.
 

Nørretorvscentret

Nørretorvscentret (afdeling 232-0)
88 boliger centralt på Nørretorv i Vejle tæt på alt; indkøbscenter, cafeliv, banegården, gågade, skole, børnehave og vuggestue. 

De fleste af lejlighederne har altan, og der hører kælderrum til alle boliger. Afdelingen har desuden både fælles cykelskur og fælles-vaskeri.

Husdyr er ikke tilladt.
 

Ribe Landevej

Ribe Landevej (afdeling 305-0)
29 boliger i et dejligt område med plads til den hjemlige hygge og et aktivt fritidsliv. Der er gode fællesarealer med en stor dejlig have og legeplads. Stuelejlighederne har en lille privat have.  

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 indekat (dog ikke i ungdomsboligerne).
 

Frøhaven

Frøhaven (afdeling 349-0)
Skøn afdeling med 104 boliger i Vejles nordlige del. Store grønne områder danner de perfekte rammer for leg, hygge og afslapning, og åen snor sig langs området og giver en rolig atmosfære. Afdelingen har nogle skønne nyttehaver til dem, der har lyst til at få jord under neglene. 

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 indekat (dog ikke i ungdomsboligerne).
 

Jellingvej

Jellingvej (afdeling 464-0)
Dejlig bynær afdeling med 59 boliger omkranset af gode grønne områder. De fleste boliger har egen altan med udsigt til børnenes legeplads, der er midtpunktet i fællesarealerne. 

Afdelingen har gode p-forhold og har eget beboerhus med plads til 50 personer. 

Det er tilladt at holde 2 hunde eller 2 indekatte.
 
Skudehavnen (afdeling 956-2)
54 nye lækre boliger på Skudehavnen i Vejle. De ligger ved fjordmundingen, tæt på natur og med kort afstand til byen. Der er handicapvenlige 4-værelses og små 2-værelses boliger i stueplan med egen lille have og terrasse. På 1. sal er der 2 etagers 3- og 4-værelses boliger, med egen altan på 2. sal.  

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 indekat.
 
 

Grejsdal Åpark

Grejsdal Åpark (afdeling 959-0)
28 lækre nyere boliger i det smukke Grejsdalen. Lige ned til Grejs Å og tæt på skov. Boligerne ligger i stuen, 1. sal og delvis 2. sal. De øverste boliger i blokkene er ejerboliger. Alle boliger har private altaner eller terrasser i forskellige størrelser. 

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 indekat.
 
 

Grejs Mølle

Grejs Mølle (afdeling 396-0)
Den gamle Grejs Mølle er en fredet tidligere klædefabrik placeret få meter fra Grejs Å i meget naturskønne omgivelser. 

De 29 skønne lejligheder som ligger i den over 100 år gamle bygning, er lyse og velindrettede. Der er god plads, højt til loftet og de specielle vinduespartier sætter sit helt specielle præg på boligen. 

Det er tilladt at holde 1 hund eller 2 indekatte.
 

Hovgårdsvej

Hovgårdsvej (afdeling 637-0)
Pragtfulde rækkehuse i Grejs. I alt er der 12 gode boliger bygget i 2000, som ligger i skønne omgivelser. 

De henvender sig både til børnefamilier og ældre, og der er både terrasse, carport og redskabsskur til hvert rækkehus. 

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 indekat.  
 

Damgårdshaven

Damgårdshaven (afdeling 896-0)
20 rækkehuse fra 2012 smukt placeret tæt på grønne områder i den nordvestlige del af Grejs. Boligerne ligger tæt på indkøb og har let adgang til busforbindelser, blandt andet til Vejle. 

Boligerne er fordelt på 10 dobbelthuse placeret forskudt i forhold til hinanden. Dette sikrer et mere afskærmet privatliv i forhold til de øvrige boliger.

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat.  
 

Rådyrvej

Rådyrvej (afdeling 923-0)
I den sydlige ende af Hedensted ligger de 30 lækre, rummelige boliger bygget i 2013. Alle er 1-plans boliger bygget som dobbelthuse placeret i en trekant med fællesarealer i midten. 

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 indekat.

Remmerslund 
30 lækre og lyse 2 plans rækkehuse i det naturskønne Remmerslund bygget i 2020. Boligområdet er nyere og vil med tiden blive udbygget med stisystemer. Det ligger tæt på naturen og der er kun 2 km ind til Hedensted centrum, banegård, skole mv. Meget tæt på landevejen der går direkte til Horsens og med kort afstand til motorvejen.   

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 indekat.

 
Skriv dig på ventelisten til boligerne her

Læs mere om boligerne, se plantegninger osv. her

 

 

Ved Gudenaaen

Ved Gudenaaen (afdeling 953-0)
24 nybyggede rækkehuse i ét plan i Tørring. Boligerne er store og rummelige og ligger smukt placeret tæt op ad grønne områder i den centrale del af Tørring. 

Indkøbsmuligheder ligger tæt på og Gudenåen løber gennem baghaven. 

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat. 
 

Andkær

Andkær (afdeling 533-0)
Udlev drømmen som minilandmand og få plads til køer, heste, får eller lignende i denne boligafdeling i Andkær. 

Minilandbruget har fungeret som en alternativ afdeling siden 1995, hvor det lykkedes at få oprettet ordningen. Det fælles i afdelingen i dag begrænser sig til 1-2 fælles arbejdsdage om året.  
 

Kløverbo

Kløverbo (afdeling 645-0)
Kløverbo er et attraktivt bofællesskab i Børkop for folk over 50 år. Det er et eftertragtet område i Børkop, som er kendt for godt sammenhold og gode fællesarealer. 

De 12 huse blev bygget i 2001, og bofællesskabet optager kun enkeltpersoner og par over 50 år, som ikke har hjemmeboende børn. Alle huse er opført som dobbelthuse med udhus, terrasse og mindre have.