Mmmm..... cookies...

Bo i Horsens

 

Lilli Gyldenkildes Torv (afdeling 1243-0)

En helt ny bydel er skudt op i Horsens - Lilli Gyldenkildes Torv. Her har Lejerbo Horsens bygget 248 familieboliger og 101 ungdomsboliger, hvoraf størstedelen allerede er lejet ud.

Familieboligerne er på både 2-, 3- og 4-værelser og priserne starter på 5.800 kr. pr. måned. Ungdomsboligerne koster fra 3.950 kr. pr. måned.

Læs mere om boligerne og skriv dig op her

Brædstrup bymidte (afdeling 910-0)

19 flotte lejligheder ved Folkeparken i Brædstrup på Søndergade 3. Der er indkøbsmuligheder tæt på og alle boliger er udstyret med en dejlig altan, enkelte endda med 2 altaner. Kort fortalt; et smukt sted at bo.

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat.

Læs mere om afdelingen og skriv dig på ventelisten til boligerne
 
Flintebakken (afdeling 92-0)

Flintebakken består af 316 boliger i et lavt etagebyggeri. Boligerne ligger naturskønt og med få minutters gang til svømmehal, idrætspark og skole. Der er gode busforbindelser til bymidten, som ligger ca. 15 min. gang fra afdelingen. 
Boligerne på 1. og 2. sal har altan, stueetagen har terrasse og have. Flintebakken har 3 fællesvaskerier og et skønt beboerhus.

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat.

Læs mere om boligerne skriv dig på ventelisten
 
Frejasgade (afdeling 41-0)

Frejasgade ligger i Sønderbro-kvarteret i kort afstand fra centrum og med skønne grønne områder. Afdelingen er fra 1958 og har 79 boliger, der alle har altaner og kælderrum. Afdelingen har fællesvaskeri og rigtigt gode parkeringsforhold for beboerne. 

Husdyr er ikke tilladt.

Læs mere om boligerne på Frejasgade og skriv dig på ventelisten
 
Houmannshus (afdeling 316-0)

Houmannshus er en afdeling med boliger flere steder i Horsens centrum.  Bl.a. famileboliger på Houmannsgade, og ældreboliger på Gl. Jernbanegade og Lille Nygade. 
Fælles for boligerne er, at beboerne kan nyde nærheden til Horsens centrum og nogle gode, velfungerende boliger med dejlige grønne områder. 

Det er tilladt at holde 1 hund max. 35 cm eller 1 kat i familieboligerne.

 
Ryesgade I (afdeling 952-0)

35 moderne, lyse boliger fra 2015 med central beliggenhed. Alle boliger har en sydvendt altan ud mod Vestergade. På 3. sal er der en tagterrasse i hele bygningens bredde vendt mod øst på ca. 55 m2. Der er elevator til alle boligerne, p-pladser, cykelskur og depotrum.

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 indekat.

Læs mere om boligerne og skriv dig på ventelisten til dem
 
Ryesgade II (afdeling 952-1)

33 fantastiske boliger fra 2018. Alle boligerne er indrettet som boligerne i Ryesgade I og har fælles elevator. Alle har vestvendte altaner samt 2 fine fælles tagterrasser.

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 indekat.

 
Vejlevej I (afdeling 909-0)

32 moderne lavenergi-boliger fra 2012, opført på skøn grund ved både skov og sø. Ejendommen har elevator og der er rigtig gode parkeringsforhold for beboerne. 

Stuelejlighederne har en dejlig terrasse, og de øvrige etager er udstyret med en god altan. 

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 indekat.
 
Læs mere om boligerne på Vejlevej og skriv dig på ventelisten
 
Vejlevej II (afdeling 988-0)

32 lækre boliger fra 2015 med gode, fleksible planløsninger og moderne, lyst interiør. 
Alle boliger er udstyret med en god altan, dog har stueboligerne en fin terrasse og lille have. Ejendommen har naturligvis også elevator. 

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 indekat.
 
Læs mere om boligerne og skriv dig på ventelisten

Hvorfor bo til leje i Lejerbo horsens?

Når du bor I en bolig hos Lejerbo Horsens, har du samtidig en direkte adgang til dit lokale ejendomskontor. Medarbejderne her kan hjælpe dig med problemer i din bolig, at udbedre skader osv. Det er også dine lokale ejendomsfunktionærer, der sørger for at vedligeholde de grønne områder i din boligafdeling.

Beboerne bestemmer!
I Lejerbo er der beboerdemokrati. Det betyder, at det er lejerne selv, der bestemmer i den enkelte boligafdeling og videre op i boligorganisationens bestyrelse, landsrepræsentantskab og hovedbestyrelse.

I din lokale afdelingsbestyrelse, er I med til at fastsætte de økonomiske rammer for afdelingen. Du kan deltage i demokratiet på flere forskellige måder alt efter hvor megen tid og lyst, du kan og vil bruge på, at gøre det rart, at bo i din boligafdeling. Rart – både for dig selv og for dine naboer.

Man kan få indflydelse på mange måder, f.eks. ved at deltage i det årlige afdelingsmøde. Det er også på afdelingsmødet der vælges afdelingsbestyrelse.